DFB metodika
Koučingas
Šarūnas Pečkus
Įdomūs video
Straipsniai
Laisvalaikis
Naujienos
Apie mus
PAIEŠKA SVETAINĖJE
Ieškoti  
Straipsniai
Spausdinti  
2013-08-06
Kaip pusvalandis su ausinėmis gali pakeisti Jūsų gyvenimą?
Įsivaizduokite, kad lengvai sprendžiate gyvenimiškas užduotis, esate užtikrintas savimi, neabejojate savo sprendimais, Jūs žinote, ko norite, Jūsų atmintis puiki, o nuotaika pakili, Jūs lengvai reiškiate savo mintis ir norus bei sugebate įsiklausyti ir išgirsti kitus... Ir visa tai teka lengvu, nenutūkstamu srautu, be trūkčiojimų, be drąstiškų svyravimų, iš paties Jūsų vidaus.
2010-09-20
Emocijų įkaitai (I dalis)
Vienas išminčius yra pasakęs: „Gyvenimas yra komedija tiems, kurie mąsto, ir tragedija tiems, kurie jaučia." Užplūdusios emocijos daugeliui iš mūsų trukdo susikaupti, o staigios reakcijos kartais kelia nemažai problemų. Vis dėlto, emocijos yra būtinos. Būtent jų, o ne minčių dėka, pažįstame mus supantį pasaulį, lengvai bendraujame su žmonėmis, kuriame šeimas ir laimingus gyvenimus. Tačiau kaip išmokti emocijas priversti dirbti savo naudai, o ne kenkti ir trukdyti?
2010-02-20
Pakeisti asmenybę
"Daugiausia energijos žmonės iššvaisto norėdami išsiaiškinti, kaip juos vertina kiti." Manote, kad būtumėt laimingesnės, jei: jūsų tėvai uždirbtų milijoną, būtumėte gražios kaip Angelina Jolie, labiau pasitikėtumėte savimi, žmonės į jus žvelgtų kitaip. Jei skundžiatės prastu likimu ir laukiate, kol situacija savaime pagerės, jokių...

1   |   2   |   3
BALSAVIMAS
Kaip vertinate savo Emocinį intelektą?
Aukštas
Vidutinis
Žemas
Neturiu nuomonės
Vertinu gerai, bet norėčiau pasitobulinti
Balsuoti  
Atgal Į viršų
© 2004-2024 "Stiklo karoliukai - meno ir kultūros centras". Visos teisės saugomos.
Sukūrė:Devocado